Uvjeti pružanja usluga

Uvjeti pružanja usluga

¿Zašto koristimo Vaše osobne podatke?

Portal SpanDram može prikupljati podatke kako bi:

  • Vama pružio traženu uslugu,
  • poboljšao način korištenja internetske stranice,
  • odgovorio na Vaša pitanja o pohrani i korištenju Vaših podataka,
  • pobošljao način pružanja usluge.

Ujedno, portal SpanDram može koristiti Vaše podatke kako bi Vam, na Vaš zahtjev, poslao sve podatke i novosti o uslugama, posebnim ponudama, novostima i sličnim informacijama vezanima uz usluge portala.

 

Koje podatke koristimo i na koji način?

Možemo prikupiti Vaše podatke kada:

  • kontaktirate portal SpanDram,
  • zatražite usluge portala SpanDram,
  • upišete svoje podatke na listu za primanje newslettera.

U tom slučaju možemo zatražiti Vaše ime i prezime, elektronsku adresu, broj telefona i slične podatke koji su nam potrebni za pružanje tražene usluge. Korištenje osobnih podataka određeno je Općom uredbom o zaštiti podataka EU. Svi osobni podatci su povjerljivi, prikupljaju se i koriste isključivo iz razloga i na način opisan u prethodnom tekstu.

Prijenos podataka putem Interneta nije uvijek siguran. Stoga nije moguće jamčiti potpunu zaštitu podataka i svaka osoba može odabrati drugačiji način slanja osobnih podataka, primjerice, putem telefona.

 

Tko kontrolira pristup podatcima i njihovo korištenje?

Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka i ostalim zakonima EU koji se primjenjuju u zemlji, podatke nadzire:

SpanDram
Ivana Krpan
Travesía Huertas 2, 3D
28807 Alcalá de Henares
Madrid

España
Telefon: + 385 95 8330 672

Web: www.spandram.com

Koliko dugo se čuvaju Vaši podatci?

Vaši osobni podatci se pohranjuju privremeno i samo tijekom vremena koje nam je potrebno za pružanje tražene usluge. Kad to razdoblje završi, podatci se brišu automatski.

Koja su Vaša prava?

Svaki korisnik ima pravo zatražiti informaciju o svojim osobnim podatcima u arhivu portala SpanDrama, načinu na koji se koriste te zatražiti njihovo brisanje.

Ujedno, svaki korisnik ima pravo znati prosljeđujemo  li njegove osobne podatke  trećim osobama koje su uključene u pružanje usluga portala SpanDram (uključujući naše suradnike, web administratora, davatelja web usluga i osoba zaduženih za provođenje zaštitnih mjera vezanih uz prijenos podataka).

Naposljetku, imate pravo dopuniti ili izmijeniti svoje osobne podatke. 

Ako želite priložiti prigovor na navedene uvjete ili zatražiti neko od ranije navedenih prava, obratite se na kontakt osobe zadužene za nadzor i kontrolu Vaših podataka.